Nieuw telefoonhoesje van GoCase

Mijn telefoonhoesje viel al een tijdje voor driekwart uit elkaar. Ik moest overduidelijk een nieuwe, maar ik wilde wel een leuke. En toen kwam ik reclame tegen van GoCase.

Twijfel

Ik kwam de reclame tegen op Instagram en ik vond de hoesjes erg leuk. Ik ben dus meteen de site door gaan spitten. Ze hebben voor ieder wat wils. Televisieprogramma hoesjes, muziekhoesjes, maar ook gewoon vrouwelijke hoesjes waarop je custom je naam kunt zetten. Superleuk. Maar ik kende de website niet. Dus surfte ik braaf naar Trustpilot. De reviews waren niet denderend en ik wist niet of ik het wel moest doen. De hoesjes waren dan wel in de aanbieding, maar nog steeds 20 euro. (normaal 25 euro). Als het dan niks zou zijn, vond ik dit toch wel zonde van mijn geld.

Facebook en rondvragen

Ik besloot hun facebookpagina te bekijken en zag daar dat een aantal van mijn vrienden hen hadden geliket. En dus besloot ik berichtjes te sturen. Al snel hoorde ik van iemand dat ze altijd haar hoesjes daar bestelde en nog nooit problemen had gehad. Zij raadde het zeker aan. Dus besloot ik de gok te wagen en bestelde 2 hoesjes. Wel twee van tvseries, gewoon omdat ik het zo leuk vind.

Levertijd

De levertijd is redelijk. Drie dagen later – zondag zat er tussen – had ik ze binnen. De site mag dan buitenlands zijn, het kantoor zit in Amsterdam. Dat is voor ons dus een behoorlijk voordeel want daardoor hebben we de hoesjes snel binnen. Het zat in een leuke kleurrijke envelop. De hoesjes zaten in een leuk zakje van GoCase, waardoor ze redelijk beschermd waren.

Ik kreeg een extraatje omdat ik 2 dingen had besteld, in mijn geval hoesjes. Hiervoor kreeg ik een doorzichtig hoesje. Dit vond ik zelf erg leuk omdat ik die met vinyl zelf zou kunnen pimpen.

Mijn hoesjes

Daarbij zaten de twee hoesjes die ik besteld heb. Eentje van The Vampire Diaries en eentje van Supernatural. De hoesjes zijn van siliconenmateriaal en daardoor erg flexibel. Dat was mijn vorige hoesje ook. Deze zijn uit één stuk gemaakt, terwijl mijn vorige hoesje dat niet was. Daardoor brak hij open. Ik heb dus meer vertrouwen hierin.

De opdruk vind ik zelf heel mooi en netjes. Precies zoals op de foto’s. Ik ben dus zeer tevreden.

Eindoordeel

Vooralsnog ben ik zeer tevreden. Mijn Supernatural hoesje zit er nu al een week op en de opdruk is nog net zoals toen ik hem net binnen had. (Trustpilot zeiden een aantal dat het er meteen af was) Ik ben dus heel blij met mijn hoesjes.

Deze post is zonder samenwerking van GoCase gemaakt. Ik heb de hoesjes zelf gekocht en betaald.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.