NaNoWriMo wattes?

Sinds 2014 doe ik er elk jaar aan mee. NaNoWriMo. Oftewel National Novel Writing Month. Maar hoe ga ik dat dit jaar doen?

Afbeeldingsresultaat voor nanowrimo

Waarschijnlijk weten de meesten van jullie wel dat ik auteur ben. Dat ben ik officieel pas sinds vorig jaar, maar ik schrijf al langer. Sinds 2012 ongeveer echt. Sinds 2014 ook met NaNoWriMo. Het komt er simpelweg op neer dat je 50.000 woorden in een maand schrijft.

50.000 😮 😮

50.000 woorden in een maand

Eigenlijk heb ik het elk jaar gehaald. Elk jaar ook met meer woorden dan die 50.000 woorden, maar toen had ik geen tweeling. Dus hoe wil ik dat dit jaar gaan doen?

Simpelweg: niet.

Ik heb dit jaar besloten om mezelf niet de druk van 50.000 op te leggen. Haal ik het, dan is het mooi meegenomen, maar ik schrijf al een tijdje minder (zwangerschap was inspiratieloos en daarna vooral tijdgebrek). Mijn doel dit jaar wordt dan ook anders.

Wat is je doel dan?

Dit jaar wordt mijn doel om elke dag iets te schrijven. Al sla ik volgend weekend even over, want dan zijn we een weekendje weg met vrienden en het is niet heel gezellig om dan steeds te schrijven. Maar mijn doel wordt dus voornamelijk om gewoon meer te schrijven.

Hopelijk ga ik dat halen!

Doe jij ook mee? Of wist je niet eens wat het was?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.