Halloween met de kinderen

Halloween vind ik erg leuk. Alhoewel ik dit jaar nog niet mee heb gedaan met de kinderen wil ik dit wel gaan doen. Maar er is hier serieus niet eens aangebeld.

Free stock photo of lights, night, dark, decoration

Ik vraag het al een paar jaar op rij in de klas: Wie gaat er vanavond Trick or Treaten of Je snoep of je leven doen? En er gaan altijd verbazend weinig handen omhoog.
Online hoor ik vaak dat mensen een halloween feestje hebben, ook op de radio hoor ik mensen, maar waarom wordt er hier niet eens aangebeld?

Twee jaar geleden

Twee jaar geleden had ik nog geen kinderen, maar ik zat gesminckt en wel op de bank te wachten. Marc verklaarde me voor gek, maar ik vond het geweldig. Ik maar wachten op die kinderen, maar er kwam niemand. Twee dagen later wel… beetje gek.

Vorig jaar had ik een schrijffeestje dus was ik niet thuis.
Dit jaar wonen we in een ander huis en heb ik kinderen. Nu gaan mij kinderen om 7 uur naar bed en snappen ze er nog niks van, dus heb ik het aan hen voorbij laten gaan, maar opnieuw geen kinderen aan de deur.

Child Holding Jack-'o-lantern

Volgend jaar

Volgend jaar wil ik eigenlijk de kinderen verkleden en een straatje of wat met ze rond gaan. Misschien over 2 jaar. Dat weet ik nog niet zeker. Maar stiekem ben ik bang dat de buren ons maar raar vinden. Terwijl mijn andere helft zegt: schijt aan hebben, jij wilt dit wel vieren met je kinderen.

Het nadeel is wel, dat het hier dus echt geen happening is. Er zijn geen versierde huizen (wat ik zeker wel wil gaan doen wanneer onze verbouwing klaar is) en het ziet er buiten totaal niet spannend uit. Het ziet er dus bijna uit alsof je verkleed collecte houdt.

Wat vinden jullie van Halloween?

Ik ga het denk ik gewoon doen. Kan mij het schelen wat de buren vinden. Ik vind het een leuk feest voor mijn kinderen. Wat vinden jullie nou van Halloween? En vieren jullie het wel met je kinderen of wil je het gaan doen met je toekomstige kinderen? Hoe is het bij jullie in de buurt? Zijn ze hier nou gewoon saai?

Laat het me weten!

One Response

  • Ik hou van Halloween! Ik versier ook altijd thuis. En onze buurt organiseert een trick or treat tocht voor de kids. Je kunt je opgeven als bewoner en je krijgt dan een poster. Je kan dan met je kinderen op een verzamelpunt een kaart ophalen waar op staat waar je mag aanbellen. Dit jaar hebben we dat voor het eerst gedaan met de meiden en het was super leuk. Zelfs Sanne was mee. De dag ervoor was het Halloween in het winkelcentrum bij ons in de buurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.