De week van dunTax en co

Werk

Ik heb maandag gewerkt in mijn groep 7/8, die ik als het goed is tot en met februari heb. Dinsdag was het staking, waarbij ik dus lekker thuis was. Aangezien ik niets betaald krijg als ik niet werk, heb ik ook niets voor school gedaan. Woensdag had ik vrij genomen omdat ik ’s middags overleg had met mijn duo-collega van groep 7-8. ’s Ochtends werken vond ik daarom geen goed plan. Donderdag mocht ik invallen in een 1-2-3 unit. De manier van werken was niet helemaal mijn ding en ik word niet gelukkig van kleuters, maar voor een dagje was het oké. Vrijdag heb ik ingevallen in een groep 4-5. Hele leuke dag daar gehad en misschien krijg ik daar wel een lange vervanging met uizicht op een invalcontract. Enige misschien is mijn zwangerschap. Maar ja, Fred & George gaan zeker voor 😉

Thuis

Eigenlijk zou de stucadoor donderdag komen, maar door een operatie aan zijn voet is dat een week uitgesteld. Marc heeft boven nog lekker geverfd en de tegelzetter heeft de badkamer afgekit. Ik heb verder het gewone gedaan: afwassen, stofzuigen, bed verschonen, hond uitlaten. Woensdag heb ik een muurtje geverfd. Verder niets spannends.

Schrijven

Ik heb wat ge-edit voor zowel M als L. Dus daar ben ik een stuk mee opgeschoten. Voor mezelf heb ik ook weer een aantal hoofdstukken doorgelezen en wat kleine dingetjes toegevoegd of aangepast. Hopelijk komen we snel wat verder.

Zaterdag had ik een afspraak met Simone van The Black Sheep Indie. We hebben gebrainstormd over een indie event voor lezers volgend jaar. Over een meetup exclusively voor indie auteurs en gesproken over de Indie Awards, waar ik met allebei mijn boeken voor genomineerd ben. Spannende dingen in het vooruitzicht dus 😀

Lezen

Afgelopen week heb ik Play van Kylie Scott gelezen. Dit is deel 2 van de Stage Dive serie. Wil je weten wat ik ervan vond? Hou dan mijn boekenblog in de gaten.

Wat heb jij afgelopen week allemaal gedaan?

Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.