De week van de Brouwers

Maandag 6 augustus

Vandaag kreeg Marc officieel vakantie. ’s Middags zijn we naar mijn schoonbroer gegaan. Hij had ook nog vakantie en zijn dochtertje was er ook. We hebben een beetje op de bank gehangen en de kinderen gevoed. Rond vijf uur zijn we naar gezamenlijke vrienden gegaan waar we hebben gebarbecued. Daarna nog lekker daar buiten gezeten, want het was heerlijk weer.

Dinsdag 7 augustus

Vandaag was het super warm. Vandaag hebben we dus weinig gedaan, want dat was niet te doen. Wel heb ik ’s middags nog in de tuin in het zwembad gelegen. De kinderen drinken wat minder. Ik gok dat het door het weer komt. Gelukkig ging het ’s avonds goed onweren en koelde het flink af. Lekker alles opengezet.

Woensdag 8 augustus

Vandaag heb ik ’s ochtends veel met de kinderen gespeeld. Ze waren lekker wakker. Daarna mocht ik naar mijn schoonheidsspecialiste voor een heerlijke nek en rug massage. Die had ik echt nodig. Even ontspannen. Het was heerlijk en natuurlijk veel te snel voorbij.

Verder heb ik mijn auteurswebsite helemaal verbouwd en nu ben ik er super tevreden mee!

Donderdag 9 augustus

Donderdag overdag met de kinderen bezig geweest. Heerlijk in de wipstoel. Ze beginnen nu echt een beetje met spulletjes te spelen en ik kan ze nu ook bezighouden. Dat is superfijn.
’s Avonds kwam een vriendinnetje langs met nog wat kraamcadeautjes die ze te goed had weggelegd. Twee superschattige rugzakjes voor het kinderdagverblijf en twee slaapzakken. Die zijn altijd handig.

Vrijdag 10 augustus

Vandaag ben ik met mijn silhouette in de weer geweest om de namen op de rugzakjes te zetten. Dit bleek uiteindelijk nog een flinke klus, aangezien de stof niet optimaal was. Met veel moeite kreeg ik de flex erop geplakt en nu prijken de namen supermooi op de tasjes. Helemaal klaar voor het kinderdagverblijf.

Om vijf uur heb ik nog even het huis gestofzuigd en gedweild en samen met Lennox heb ik eten gekookt. Ze zat gezellig in de wipstoel naast me.

’s Avonds kwamen mijn neef, zijn vriendin en zijn zoontje op kraamvisite. Het was heel gezellig en we hebben van alles gekletst. Marc heeft nu weer een goed idee voor de trap, aangezien we die graag willen bekleden in een betonlook. Mijn neef werkt met beton, dus waarschijnlijk wordt het nu echt beton.

Zaterdag 11 augustus

Marc heeft vandaag geklust in de gang, terwijl ik met de kinderen bezig was. Ik wil vanaf vandaag het ritme van het slapen aan gaan houden. Oftewel om zeven uur de fles en dan boven naar bed. Mycah was na de fles van drie uur supergoed wakker, maar Lennox had dit na de fles van elf uur en sliep als een blok om vier uur.

Helaas werkte het in bed leggen om zeven uur dus ook niet zo goed, want Lennox was klaarwakker. Uiteindelijk mee naar beneden genomen en na een uur in de box gelegd waar ze sliep. Natuurlijk had Mycah toen buikkrampjes dus helaas, het plan viel in duigen.
Verder kwam een vriendinnetje nog even langs zodat ik wat tekstjes uit kon snijden met de Silhouette voor haar. Die heeft weer druk strijkwerk om haar shirtjes op te leuken.

Zondag 12 augustus

Lekker niks gedaan. Beetje chillen en schrijven en de kinderen op een schema krijgen. Ik heb de slaaptijden opgezocht en een beetje hoger geschroefd omdat ze hier nog geen 3 maanden zijn. Nu dus een nieuwe poging met ze wakker houden na de fles van drie uur en dan na de fles van zeven uur naar bed. Hopelijk gaat het vandaag wel goed!

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.