De week van de Brouwers

Maandag 30 juli

Lekker thuis geweest met de kids. Een aantal afleveringen van The Originals tussendoor gekeken. Een wasje gedraaid en opgehangen en wat huishoudelijke klusjes. Het was ook wel heerlijk warm. Verder weinig gedaan.

Dinsdag 31 juli

Vandaag was D-day. We moesten naar het consultatiebureau waar ze de eerste inentingen kregen. (nee, ik begin geen discussie wel of niet inenten en nee ik ben ook niet van plan om op reactie’s hierover te reageren aangezien ik er ineens veel over lees op facebook)

Dat gezegd… gingen we naar het consultatiebureau. Zoals je 4 weken geleden kon lezen, was mijn ervaring toen zwaar bagger. De invaller keurde alles af aan mijn kiddies. Ik hield mijn hart dus vast.
Vandaag was gelukkig de vaste kracht er en wonder boven wonder was er niets aan te merken. Alle lijnen liepen overigens nog hetzelfde. Allebei op de -1 lijn enzovoorts. Het enige commentaar was nu: Ze groeien goed. Fijn, iemand die dat ook ziet.

En toen kwamen de prikken.
Mycah ging als eerste. Een heel krijsfestijn volgde. Gelukkig mocht ik hem wel even troosten. Het zakte wel wat, maar hij was begrijpelijk heel erg verdrietig.
Het nadeel van een tweeling is dat ik hem nu gedwongen toch in zijn maxicosi moet zetten – verdrietjes en al – om zijn zus aan hetzelfde lot te onderwerpen.
Lennox werd even kort nagekeken. Ze lachte vrolijk naar de vrouw en toen… kreeg ze de naald in haar been. Ze ging van lachen naar krijsen. Heel sneu.
Toen ze klaar was, snel opgepakt en ook getroost. Allebei waren superverdrietig toen we de deur uitgingen.
In de auto zakte het gelukkig al snel weg en wiegde we lekker op weg naar opa en oma.

’s Middags waren de kids bij opa en oma (mijn ouders) want ik had een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Even lekker mij-tijd. Natuurlijk werd er over de kids gekletst, want mijn schoonheidsspecialiste is ook een tweelingmama. Je kunt dan zo lekker relateren met elkaar.
Daarna nog even rustig boodschappen gedaan. Wel eens lekker zonder de kids.

Vlak voor het eten de kinderen weer opgehaald.
Ze waren bijna de hele middag in touw geweest met ze en de kids sliepen pas net. Inderdaad. Thuis waren ze ook helemaal uitgeteld en kwamen een uur later pas voor de fles. Inmiddels had Mycah ook 38 graden koorts dus Marc heeft even zetpilletjes gehaald. Gelukkig zakte het daarmee goed en toen hebben ze lekker tot 23.30 geslapen. Laatste fles erin en toen naar bed.

Woensdag 1 augustus

Overdag waren de kids nog behoorlijk van hun padje qua flestijden. Ik heb het maar laten gaan omdat het lastig voor ze was na de prikjes van gisteren. Het was een flink nasleepje.
Rond 5 uur kwam Marcs vader met zijn nichtje en haar zoontje op visite. Marc, zijn vader en het zoontje hebben nog lekker gezwommen, terwijl zijn nichtje en ik de flessen deden.
Met zijn allen hebben we frietjes gegeten en rond half 9 gingen ze weer naar huis. Helaas was Rambo 2 al begonnen en ik volgde er niets meer van. Toen heb ik nog lekker The Originals verder gekeken.

Donderdag 2 augustus

Donderdag was een rustig dagje. Kids waren nog steeds een beetje ontregeld, maar vandaag probeer ik het toch weer op de rails te trekken. Dat is makkelijker voor hen en ik geef heel eerlijk toe ook voor mij. ’s Avonds nog wat tv gekeken en ik kreeg The Chase als Arc binnen op mijn kindle. Ik kan Elle Kennedy niet genoeg bedanken.

Vrijdag 3 augustus

Marc was lekker vroeg vrij. Hij kreeg vakantie. Toen hij thuis was, was ik net klaar met de fles van 11 uur. Ik ben even naar de Action gereden voor een fietsslot voor de kinderwagen. We gaan morgen een dagje weg en dan vind ik dat wel handig. Ook heb ik toen een klein luchtbedje en een strandbal meegenomen en bij de HEMA nog 2 zonnebrilletjes gehaald.

Thuis waren de kinderen inmiddels al flink aan het huilen en zijn we snel de fles gaan geven. Ondertussen dat zij de fles opdronken, heb ik flink zitten blazen. Na het “eten” hebben Marc en ik onze zwemkleding aangedaan en de kids zwemluiers. Het is namelijk nogal een groot zwembad en dan ga ik niet riskeren dat ze erin poepen.

Daarna zijn we met ze gaan “zwemmen”. Dat is een groot woord. Lennox hebben we op het luchtbedje een beetje rondgedobberd onder de parasol. Mycah hing vooral in Marcs armen. Hij is nog wel tot zijn billen in het water geweest, maar Lennox vond het eigenlijk tien keer niks.

Lennox was al snel weer moe, dus lekker naar bed. Mycah heeft nog 10 minuutjes op het luchtbed gedobberd en is toen ook gaan slapen. Marc en ik hebben nog wat gezwommen.

’s Avonds waren ze erg aanwezig en wilden maar niet slapen. Vanaf 5 uur zijn ze wakker geweest en ook na de fles van 7 uur wilden ze niet. Tot half 10 ben ik met spenen bezig geweest, terwijl Marc zijn slaaptekort van afgelopen weken inhaalde. Toen was ik het zat. Met de mededeling: ik ben in bad, succes ermee, ben ik naar boven gelopen.
Toen ik drie kwartier later beneden kwam, lagen ze nog steeds alle 3 rustig te slapen. Natuurlijk…

Zaterdag 4 augustus

Vandaag waren we al vroeg op pad, want wij gingen naar Wildlands in Emmen. Hoe het hier verder was, schrijf ik later nog even uitgebreid uit.

Na de dierentuin gingen we nog lekker pizza eten bij de vrienden waarmee we waren geweest. Helaas kreeg Lennox daar enorme buikkramp, terwijl het de hele dag super was gegaan. Dus ben ik met haar naar huis gegaan. Ik heb een KipKep warm gemaakt en haar hierop, op mij gelegd. Tien minuten later sliep ze en toen heb ik haar op de KipKep in de box gelegd. Hier heeft ze lekker geslapen tot de avondfles.

Zondag 5 juli

Zondag is een rustig dagje. Marc maakt zijn laatste werkzaamheden af voor het bedrijf voor hij echt echt echt met vakantie gaat.

Om 3 uur zit ik startklaar achter de laptop want dan gaan de tickets voor RARE in de verkoop. Romance Author Reader Event. Hier ontmoet je allerlei auteurs. Super vet. Het is in Londen en dus ga ik volgend jaar met een paar vriendinnen daar naartoe. Nu tickets scoren. Mijn laptop is traag en als de link toevallig op mijn telefoon nog open staat, klik ik de Early Entrance tickets aan en reken af voor mij en Annabel. Vriendin 3 heeft helaas wat minder geluk en moet voor een gewoon kaartje gaan. Maar het is gelukt!

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.