De week van de Brouwers

De week van de BrouwersMaandag 9 juli

Maandag kwam mijn tante in de ochtend op kraamvisite. Daarna heb ik de hele dag met Mycah gezeten. Hij spuugde zijn flessen steeds voor een gedeelte uit en had veel last van darmkrampjes. Het was heel zielig om te zien, maar je kunt er niks mee. Hij heeft de hele dag bij mij gehangen.

Dinsdag 10 juli

Dinsdag was een lekker rustig dagje. Beetje gestofzuigd en wat gelezen. Ook vandaag was Mycah niet helemaal lekker en dus weer veel met hem bezig geweest. Gelukkig bleven zijn flessen iets beter binnen.

Woensdag 11 juli

’s Ochtends kwam mijn nicht met haar dochtertje op kraamvisite.
Daarna ben ik met een vriendin en haar kindje naar het dorp gewandeld. Daar even mijn pakket van de Large teruggestuurd want mijn shirts waren toch te groot. Hopelijk past een kleinere maat wel want ik vond ze heel leuk. Verder nog even voeding bijgehaald bij de Kruidvat en even door de Lidl gecrosst.

Na de middagfles weinig gedaan. De kinderen een beetje bezig gehouden.
In de avond heeft de Jumbo de boodschappen bezorgt. Ideale service.

Donderdag 12 juli

Ik moest de boodschappen nog opruimen en ook de keuken was een zooitje. Dus ik heb vooral opgeruimd.
’s middags zou er eigenlijk visite komen, maar bij hen kwam er een ziekenhuisopname tussendoor en dus verviel die. Mama was er inmiddels al en die heeft toen even geholpen met de fles.
Daarna nog even de hele benedenverdieping gestofzuigd want met een ruiende Lars is dat wel nodig.

Na het avondeten kwam mijn neef met zijn vrouw op kraamvisite. Ze hadden ook de kinderen bij. Het was heel gezellig en Lennox heeft nog een hoop kleren gekregen van de kinderen.

Vrijdag 13 juli

Vandaag hadden we een afspraak bij de osteopaat. Daar zat ik al de hele week op te wachten. De afspraak was voor Mycah, maar ik had al aangegeven ook een keer met Lennox te willen.
Ze heeft zijn hele lijfje nagelopen en zijn schouderbladen losgemaakt. Ook zit zijn nekje vast, dus daar is ze ook mee bezig. Verder blijken zijn organen nog niet op de goede plek te zitten. Vooral zijn maagje, waardoor zijn klepje niet goed dicht kan en de melk dus terugloopt. Reflux.

Ondertussen werd ik kwaad op het consultatiebureau, aangezien ik daar had aangegeven dat ik vond dat hij erg veel spuugde. Zij wimpelde me daarmee af, dat het heel normaal was dat kindjes spugen.
Nou, afkraken kan ze wel dus, maar me helpen met een probleem… ho maar. Nu blijkt dat ik toch gelijk heb…

De osteopaat heeft ons nog wat oefeningen meegegeven. Vervolgens hebben we een nieuwe afspraak gemaakt en een aansluitende voor Lennox voor volgende week.
Nadat ze even in de maxi cosi keek, zag ze meteen al dat Lennox verborgen reflux heeft. Het komt dus omhoog maar met minder kracht als bij Mycah waardoor het net aan binnenblijft. Maar eveneens zuur voor haar in haar mond.

’s Middags thuis hadden ze al aangegeven dat Mycah of heel moe zou zijn, of chagrijnig. Hij viel als een blok in slaap. Lennox, daarentegen, was hangerig en wilde alleen maar bij mij zijn. Dus heb ik de halve middag met haar gezeten. Ook wilden ze om de 2 uur allebei een fles, dus heb ik maar kleinere flessen gegeven dan normaal.

 

Zaterdag 14 juli

Zaterdag hebben we lekker lang in bed gelegen. Papa heeft Lars uitgelaten voor ze de boom op gingen ruimen, waardoor wij lekker tot kwart over elf in bed konden liggen en slapen tussen de flessen door. Heel fijn.
Daarna heb ik nog een blog geschreven en even wat geschreven.

’s Middags besloten we om naar Mijdrecht te rijden om daar met mijn schoonbroer, schoonmoeder en de kinderen te barbecueën. Het was heel lekker en gezellig en voor de kids de allereerste barbecue.

Zondag 15 juli

Vandaag hadden de kids weinig zin. Het was vooral een jengeldag. Op een of andere vage wijze is het me gelukt om een deel van hun kledingkast op te ruimen. Verder vooral op de bank gehangen met een kind erbij.

’s Avonds heb ik Bird on a wire gekeken op tv terwijl ik continu een kind bij me had liggen. Was het de ene niet, dan was het wel de andere. Maar de film was erg leuk.

 

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.