De week van de Brouwers

Wat heb ik afgelopen week gedaan?

Maandag 4 februari

Vandaag heb ik rustig aan gedaan. Ik was nog steeds niet helemaal fit. De kinderen waren genoeg. Verder heb ik nog wel even door het huis gestofzuigd en wat wasjes gedraaid. ’s Avonds heb ik lekker op de bank gehangen.

Dinsdag 5 februari

Vandaag weer werken. Het was een lekker dagje. Na school heb ik nog aan verslagen gewerkt en om 5 uur ben ik de kids gaan halen. Thuis het slaap, kook, eet, fles en slaap ritueel gedaan en daarna nog geprobeerd om wat te schrijven.

Samen spelen

Woensdag 6 februari

Vandaag weer gewerkt. Ook deze middag werk ik aan verslagen. Uiteindelijk trek ik om half 5 de deur achter me dicht en ga de kids ophalen. Thuis weer het ritueeltje en dan ga ik ’s avonds nog wat schrijven. Al met al een heerlijk dagje.

Donderdag 7 februari

Vandaag heb ik maar 2 uur een klas en kan ik de andere uren alvast voorwerk doen voor na school. Hierdoor hebben we na school meer speling. Dit is maar goed ook, want we praten nog even met twee collegaatjes over andere dingen dan school. Uiteindelijk rij ik om kwart over 5 weg om de kinderen op te halen. Thuis doen we weer het ritueel en vanavond is het Lethal Weapon avond. Dus hang ik voor de televisie.

Vrijdag 8 februari

Vandaag ruim ik het huis op en haal er ook een dweiltje doorheen. We wassen weer en doen de vaat. Verder maak ik een zintuigbak waar ik later deze week meer over vertel, waar Mycah heerlijk in speelt. ’s Avonds gaat Marc nog even werken met een vriend en lig ik met Lennox in bed. Die wil namelijk niet slapen, maar heeft een acute aanval van verlatingsangst. Of iets dergelijks. Als ze dan eindelijk slaapt, ga ik nog heerlijk schrijven en kom daadwerkelijk ook een eindje. Om 12 uur rol ik mijn bed in.

Mycah kan voortaan fruit uit een zakje eten 😀

Zaterdag 9 februari

Vandaag doen we het rustig aan, want morgen hebben we een drukke dag. We doen lekker met zijn tweetjes de kinderen en ruimen wat op. Marc speelt een spelletje en Lennox zet de XBOX uit. Haha. Verder weinig spannends. ’s Avonds schrijf ik nog wat, terwijl Marc verder gaat met zijn spelletje.

Zondag 10 februari

’s Ochtends gaan we even naar een vriendin. Haar dochtertje was vorige week jarig, maar toen lag ik dus ziek op bed. Dus halen we het vandaag in. Na anderhalf uur gaan we naar huis, waar de kids met een fles even een uurtje gaan slapen. Dan gaan we op weg naar vriendin twee die vandaag haar verjaardag viert. Hierdoor kunnen ze nog lekker een uurtje in de auto slapen. Rond drie uur zijn we er en het is erg gezellig. De kinderen doen het hartstikke goed. Ze eten een soepstengeltje, bekijken alle “nieuwe” mensen en om 5 uur eten ze voor het eerst spaghetti. Dat gaat er goed in.
Om 6 uur worden ze moe en besluiten we om te gaan. De kinderen slapen lekker al in de auto. Eenmaal thuis krijgen ze nog een fles en dan gaan ze hun bed in. Wij hebben ondertussen eten besteld, dat al snel wordt bezorgd.

’s Avonds lees ik mijn boek uit.

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.