De week van de Brouwers

Vorige week hebben we weinig gedaan, dus die heb ik even overgeslagen. Nu dus een verslagje van afgelopen week.

Maandag 14 januari

Vandaag heb ik veel met de kinderen gedaan. Was het de ene niet die wat nodig had, dan was het de andere wel. Handen vol vandaag. Ondertussen heb ik het nog voor elkaar gekregen om de was te doen en te stofzuigen en dweilen.

’s Avonds heb ik aan mijn korte verhaal geschreven dat ik eind volgende maand in moet leveren. ’s Nachts ben ik er een keer of 6 uitgeweest voor Mycah. Geen idee wat er aan de hand was, maar hij kon niet slapen.

Dinsdag 15 januari

Vandaag heb ik gewerkt. Na school had ik meteen een dubbele vergadering. Eerst met de directrice, want ze was naar mijn les komen kijken en daarna voor de werkgroep waar ik in zit. Het was dan ook een lange dag. De kinderen en ik waren laat thuis. Na het eten koken, fles geven, kinderen op bed, aanrecht opruimritueel ben ik in bad en naar bed gegaan. Ik was kapot na de nacht van gisteren. Gelukkig sliepen ze nu allebei door.

Mycah

Woensdag 16 januari

Vandaag weer gewerkt. Ik ga om half 3 weg om nog even langs Van Tilburg te gaan. Het is daar stapelkorting en ik koop wat kleertjes voor de kids. Daarna nog even langs de Jumbo en toen heb ik de kinderen opgehaald. Het hele avondritueel ging weer van start en daarna heb ik nog wat geschreven.

Donderdag 17 januari

Vandaag is weer een lange werkdag met twee vergaderingen na school. Ik was dan ook weer pas om 6 uur thuis. Daarna hebben we frietjes gegeten en de rest van het ritueel gedaan. Toen de kinderen op bed lagen ben ik met mama naar de stad gegaan. Ik had een truitje van de Hema gekocht en dat hebben we geruild. Verder moest ik nog een cadeautje voor ons nichtje hebben, want die viert zaterdag haar verjaardag.
Ik was net op tijd thuis om even snel te douchen en toen heb ik Lethal Weapon gekeken. Daarna ben ik gaan slapen.

Vrijdag 18 januari

Vandaag heb ik het huis opgeruimd en zo veel mogelijk schoongemaakt met de kinderen. Mycah was een hel en heeft de tijd dat hij wakker was alleen maar gehuild. Het was alleen goed als hij bij mij op schoot zat of in bed lag. Ik was kapot tegen de tijd dat Marc thuis kwam en die was een half uurtje vroeger dan normaal.

Na het eten heb ik de kinderen zo snel mogelijk in bed gelegd, zodat ik nog wat aan mijn korte verhaal kon werken. Daarna ben ik ook gaan slapen.

Don, mijn schrijfmaatje

Zaterdag 19 januari

Vandaag gaan we naar de verjaardag van ons nichtje. We leggen de kinderen sochtends terug op bed, zodat Marc nog even kan douchen en ik de spullen klaar kan maken. Na de fruithap zetten we ze in de auto en gaan op weg.
Eenmaal daar heb ik de kinderen brood gegeven en hebben ze nog even lekker gespeeld. Daarna hebben we ze daar op bed gelegd. Er kwamen nog meer mensen en het was best gezellig. We hebben ook nog daar gegeten en daarna zijn we naar huis gereden. Daar hebben we de kinderen op bed gelegd en heb ik gelezen.

Zondag 20 januari

Vandaag heb ik met vriendinnen in Amsterdam afgesproken omdat we graag een boekenevenement willen organiseren. We hebben bij de bibliotheek wat gebrainstormd en data besproken. Daarna zijn we naar Scheltema gekeken als mogelijke locatie, maar verder nergens over gesproken. Nadat we wat gegeten hebben bij de Hema, zijn we weer naar huis gegaan.

’s Avonds heb ik nog wat gewerkt aan mijn verhaal.

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.