De week van de Brouwers

Afgelopen week deed ik dit!

Maandag 26 november

Ik was best moe van het drukke weekend, maar gelukkig was mijn schoonmoeder er nog. Ik heb weinig gedaan alleen een beetje de was opgeruimd. ’s Ochtends had ik wel een afspraak bij de chiropractor voor een spier die al een aantal dagen vastzat. Zij heeft hem even losgekraakt. Marc belde dat zijn oog ontstoken was en hij kreeg een zalfje en een antibiotica kuur omdat de verkoudheid op zijn longen geslagen was.

’s Avonds nog wat geschreven voor NaNoWriMo, terwijl Marc mijn schoonmoeder naar huis bracht.

Dinsdag 27 november

Ik ben vandaag gaan werken en de kinderen naar het kinderdagverblijf. Marc bleef ziek thuis, want zijn oog zat bijna helemaal dicht. Hij ging om half 8 wel even naar de schoonheidsspecialiste voor zijn massage. Ik heb toen lekker wat kunnen schrijven. Daarna een beetje op tijd slapen, want ik was nog steeds een beetje moe.

Lennox pakt haar sinterklaascadeau van opa en oma uit.

Woensdag 28 november

Vandaag heb ik weer gewerkt. Om half vier had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Zij is ook een tweelingmama dus we hebben lekker samen gekletst over alles rondom tweelingen. Altijd heerlijk zo iemand die je echt helemaal begrijpt. Het is toch net even anders als een eenlingmama.

’s Avonds ben ik aan nieuwe covers voor mijn ebooks gaan knutselen.

 

Donderdag 29 November

Vandaag draai ik de klas van een collega waar ik vaker sta. Na school had ik een huisbezoek voor mijn werk. Dat was best gezellig.

Die avond heb ik mijn ebookcovers afgemaakt en heb ik ze laten keuren door mijn lezers.

Vrijdag 30 november

Vandaag rustig aan gedaan. Ik voelde me niet helemaal fit en aangezien Marc de zieke dagen thuis ook niks heeft gedaan, vond ik dat ik buiten de kinderen ook best rustig aan mocht doen. Daarom heb ik een beetje geschreven en verder lekker niks gedaan. Wel nog braaf een was gedraaid.
’s Middags werd ik gebeld door een nummer dat ik niet kende. Ik nam toch op en maar goed ook. Vorig jaar september is onze poes voor de vierde keer weggelopen en deze keer konden we haar niet meer vinden. Ze liep steeds naar het oude huis. Nu bleek ze al een jaar bij mensen in de tuin te bivakkeren en zij hadden haar uiteindelijk zo tam dat ze ermee naar de dierenarts zijn geweest en door haar chip hebben ze ons gevonden.
Wij zijn natuurlijk superblij want we dachten echt dat ze onderweg was doodgereden, omdat ze toch een behoorlijk drukke weg over moest steken.

Marc heeft haar om 1800 uur opgehaald en nu is het hele setje toch weer compleet. Lars, Don en Bella. Zo speciaal! Ze doet het overigens hartstikke goed en knuffelt graag.

 

Zaterdag 1 december

Vandaag ook weinig gedaan. Alleen een was gedraaid. We moesten allemaal bijkomen van alle ziektekiemen. Ik heb lekker met de kinderen hun ritme gedaan en wat gelezen. Heerlijk zo’n dagje rust. Verder ook nog een hoofdstuk geschreven aan mijn vierde boek.

’s Nachts was Mycah helemaal van streek. Ik ben vanaf 3 uur met hem bezig geweest.

Zondag 2 december

Vandaag was Mycah heel aanwezig. Om 7 uur had ik hem eindelijk weer rustig met een zetpil en heb ik nog tot half 10 met hem in bed gelegen. Marc was ondertussen met Lennox beneden. Hij was heel erg hangerig en wilde niks. Er was echter geen koorts of iets dergelijks. Na de fles van 3 uur gingen we naar mijn ouders waar we Sint hebben gevierd.

Mycah en Lennox hebben een loopauto van hen gekregen. Ik had 2 kleine cadeautjes gekocht voor in de box en op het kleed. Verder hebben ze nog een pyjama van mijn ouders gekregen. Mycah viel spontaan in slaap.
Kinderen nog even naar bed gelegd en toen hebben wij met zijn allen friet gegeten.

Mycah op zijn sinterklaascadeau van oma en opa

’s Avonds op bed gelegd en ben ik in bad gaan lezen.
’s nachts om half één was Mycah er weer. Ik heb zijn tandjes ingesmeerd. Hij heeft het tot half 5 volgehouden en toen lag hij weer naast me.

Dat was onze drukke week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.