De week van de Brouwers

Afgelopen week deed ik dit!

Maandag 5 november

Rustig dagje thuis. Wat opgeruimd en met de kinderen van alles gedaan.
’s Avonds kwam de kapster, dus we moesten wel even snel eten. Tussen het knippen door de kinderen de fles geven en daarna met een fris kapsel de kids op bed leggen.

’s Avonds nog wat geschreven aan Storm & Structure en gelezen in Kingdom of Ash.

Draakjes

Dinsdag 6 november

Het was weer een werkdag. De kinderen gingen lekker naar het kinderdagverblijf. Verder niets speciaals op het werk.

Nadat ik de kinderen thuis op had gehaald, in bad had gedaan en gegeten, heb ik nog lekker gelezen in Kingdom of Ash.

Woensdag 7 november

Vandaag was weer een werkdag. De kinderen gingen lekker naar het kinderdagverblijf. ’s Middags lekker soep gehad bij de lunch en toen nog even in de klas gewerkt. Vandaag een beetje op tijd naar huis om de tijd van vorige week in te halen met de kids.

’s Avonds nog geschreven en wat gelezen.

Op het kinderdagverblijf

 

Donderdag 8 November

Vandaag draai ik de klas van een vrije collega. Het was nog een heel geregel, aangezien er flink wat wijzigingen waren, maar uiteindelijk is het duidelijk. Na school werk ik met mijn duocollega aan de rapporten van de kinderen en die maken we af. Super fijn, want dan hoeven we hier niet meer naar om te kijken.
Dan race ik even naar de slager want ik ben vergeten vlees uit te leggen, om vervolgens de kinderen op te halen.
Nadat we het hele eet- en bedritueel hebben doorstaan, schrijf ik nog kort wat en ga dan lekker lezen.

Vrijdag 9 november

Vandaag vertrekken we voor een weekendje weg. ’s Ochtends is het behoorlijk hectisch. Ik wil nog wat opruimen, moet nog langs de supermarkt en de laatste spullen die ik nog nodig had,moeten nog ingepakt worden.
Maar om half 1 staan we dan toch bij mama om Lars weg te brengen. Die gaat ook een weekendje op visite.

Dan beginnen we aan de twee uur durende reis naar Drenthe. De bestemming: Landal Land van Bartje. De kinderen doen het voorbeeldig. Ze slapen een groot deel van de tijd en de rest spelen ze met de spanners aan hun maxicosi. Onderweg heb ik vanaf halverwege ongeveer alle parkeerplaatsen gezien, want manlief moest plassen, maar vond geen makkelijk toegankelijke wc.

Ik zal alle ins en outs in een aparte post plakken.

 

Zaterdag 10 November

Wij waren op Landal. Later deze week komt de post!

Lekker zwemmen.

Zondag 11 november

Wij waren nog op Landal en gingen laat in de middag naar huis. ’s Avonds heb ik lekker gelezen in Kingdom of Ash want ik was een beetje gaar.

Dat was onze drukke week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.