De week van de Brouwers

Ik ben die van vorige week vergeten dus ik plak het weekend er even bij van vorige week, want die was leuk.

Zaterdag 1 september

Vandaag was Marc jarig en de kinderen hadden een cadeautje gemaakt op het kinderdagverblijf. We hebben het aan hem gegeven. Het was een papieren bordje met de voetjes van Mycah erop en slingers eraan. Heel schattig!
Daarna ging Marc nog even zijn vader helpen en wij deden thuis ons dingetje.

Om vier uur gingen we naar de verjaardag van een vriendin. De kinderen gingen ook mee. Die hebben daar lekker geslapen, rondgekeken en de fles gedronken. Rond acht uur gingen we weer naar huis om ze gewoon in hun eigen bed te leggen, aangezien Lennox steeds wakker werd van al die mensen die weggingen.

’s Avonds heb ik nog lekker televisie gekeken.

Zondag 2 september

Vandaag ging ik de verjaardag van 2 vrienden vieren in Den Bosch. We gaan dan altijd met nog een andere vriendin wat doen. Marc zou op de kinderen letten.
Eerst kwamen de betreffende vrienden op kraamvisite, want door vakanties en dergelijke was dit nog niet gelukt. Daarna zijn we naar Den Bosch gereden waar we vriendin nummer 3 (nummer 4 is een jongen) op hebben gepikt en toen zijn we wat gaan drinken bij een cafeetje. Erg gezellig!

Maandag 3 september

Vandaag niets speciaals gedaan. Een beetje het huis opgeruimd, de was gedaan en de vaatwasser aangezet. Verder het ritueel met de kids en dat was het.

  Selfie met Mycah

Dinsdag 4 september

Vandaag hadden we studiedag op het werk. Heel erg lekker met mijn duocollega aan de groepsplannen gewerkt. Aan het eind nog even een drankje gedaan. Om kwart over vijf heb ik de kids opgehaald en om 7 uur zaten we voor de tweede babymassage les op de verloskundigepraktijk.
Weer veel geleerd daar met een huilende Lennox. Mycah deed het gelukkig heel goed en Marc heeft lekker kunnen masseren. Ik heb vooral opgelet en gesusd.

Woensdag 5 september

Vandaag werken. Niets speciaal gedaan.

 

De tas die ik vrijdag won.

Donderdag 6 september

Vandaag eerst gewerkt. Daarna had ik vanuit school twee huisbezoeken bij kinderen. Dit is ons eerste oudergesprek. Deze eerste twee met mijn duocollega want nog nooit gedaan.

Om zes uur was ik thuis met de kinderen. We hebben weinig meer gedaan behalve gegeten en de kids naar bed.

Vrijdag 7 september

Om half een heb ik de kinderen naar mijn ouders gebracht. Zij zouden ’s middags oppassen. Daarna heb ik mijn spullen gepakt en om kwart voor 2 zat ik in de bus naar Eindhoven. Daar aangekomen heb ik even geschreven bij Van Piere.
Vervolgens zijn we met een aantal meiden gaan eten bij Vapiano. Dat was echt super gezellig.
Daarna was er de leesclub. Een deel had het boek Allerzielen gelezen. Ik was niet degene die daarbij hoorde, maar nadat ik zolang niet was geweest, wilde ik heel graag toch gaan. Deze keer waren er een stuk meer die het niet hadden gelezen.
Volgende maand moeten we  Het Probleem Met Voor Altijd lezen. Deze heb ik al gelezen en ga ik herlezen in het Nederlands. Ik ben super benieuwd! Ik won ook nog een stoffen tas bij de verloting met quotes van John Green. Superleuk! Dank je wel, Van Piere!

Zaterdag 8 september

Eerst hadden we verjaardag van de vader van Marc. Officieel was hij gisteren jarig, maar hij vierde het vandaag. Samen met mijn schoonbroer en zijn kinderen waren we de middag daar. We hebben daar gegeten en hebben toen de kinderen weer bij mijn ouders afgezet. Ze zouden daar blijven logeren.

Wij zijn naar Nieuwkoop gereden en samen met vrienden zijn we met hun boot naar Gondelvaart gegaan. Vanaf de plassen hebben we naar het vuurwerk gekeken. Onder het genot van hapjes en een biertje (radler in mijn geval). Het was heel erg gezellig zoals je in mijn stories kon zien.

Om half een reden we weer naar huis.

Op het werk geknutseld en de deur van onze klas versierd met luchtballonnen.

Zondag 9 augustus

Om half 11 hebben we de kinderen opgehaald. Daarna heb ik een deel van de was opgevouwen en ben ik even met de kinderen naar de Action en de Jumbo gereden. Natuurlijk weer teveel bij de Action gekocht. Ik ging voor twee kleine boxjes voor oude kleding van Mycah en Lennox en kwam thuis met een lichtbak om makkelijker te pellen bij mijn silhouette en wat kaarsjes. Gelukkig ook de bakken. Daarna hebben we de benedenverdieping een klein beetje anders ingedeeld zodat we meer ruimte hebben.

Meteen hebben we ook even goed gestoft, want dat was echt wel nodig. Stof valt nogal hard hier omdat niet alles netjes is afgestuct en dergelijke. Marc heeft nog even gestofzuigd terwijl ik eten ging halen.

Na het eten de kids gedoucht en op bed gelegd en toen heb ik nog even een nieuwe quote op het letterbord gezet.

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.