Shoplog: Wibra, Zeeman, H&M

Met mijn schoonmoeder ging ik op pad, terwijl de kindjes waren oefenen op het kinderdagverblijf. Dit is wat ik heb gekocht.

H&M

Als eerste kwamen we bij de H&M. Ik wilde gewoon even binnenlopen en kijken. Maar ja, kijken naar kinderkleding is eigenlijk altijd kopen.

Dit nam ik mee:

Een supercool Batman pakje in maat 56. Dat kan Mycah waarschijnlijk rond oktober wel aan.
Een superlief Marie pakje in maat 56. Hopelijk kan Lennox het eind oktober of begin november aan.

Zeeman

Eigenlijk was ik op zoek naar slaapzakken, aangezien Lennox haar hele bed door tijgert. Heel onhandig als je pas maat 50 hebt, want voor mama een hele lastige zaak om slaapzakken te vinden. Dit nam ik mee bij de Zeeman.

2 pyjamaatjes in maat 50.
De romper is maat 74/80 maar ik vond hem te stoer en mensen die mij kennen, weten dat ik echt supergek ben op superhelden kleertjes (zie batman pakje) en aangezien dit de laatste was, heb ik hem meegenomen.

Ik nam ook nog 2 Snoopy slaapzakken mee in maatje 70, maar die hebben ze tijdens het maken van de foto’s aan.

Wibra

Omdat ik maar 1 paar slaapzakken heb gevonden bij de Zeeman, zijn we nog even aar de Wibra gegaan. Daar vond ik het volgende.

2 slaapzakken in maat 70. Helaas verdrinken ze hier nog in, maar later past het vast wel. Ook heb ik 2 pakken met 2 slabs erin, aangezien Mycah nogal knoeit.

Dan ben je nu weer op de hoogte van wat ik allemaal heb gekocht. Wat vind jij het leukst? Heb jij laatst nog wat gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.