Fred & George: laatste update week 37

Op het moment dat ik dit schrijf, weet ik al dat ik, als jullie dit lezen, bevallen ben. Bevallen van Fred & George zoals ik ze de afgelopen 9 maanden heb genoemd.

Vorige week donderdag ging ik naar de gynaecoloog. De week ervoor had ik al aangegeven dat ik het niet echt meer zag zitten. Het werd zwaar en ik had overal last van. Dit kon je lezen in mijn update van week 35.
Ik was er klaar mee en wilde gewoon mijn kindjes in mijn armen houden.

Afgelopen donderdag was de gynaecoloog ook heel duidelijk. Ik heb niet eens hoeven vragen. Het begon al met het feit dat hij het weer niet te doen vond en hoe het met mijn voeten stond (opgezwollen olifantenpoten).
Daarna zei hij meteen al dat we een plan gingen maken voor week 37, maar eerst eens even kijken.

Alles was zoals gewoonlijk weer goed. Zelf ben ik ervan overtuigd dat ik plakkids heb… oftewel… die gaan uit hunzelf niet komen… precies zoals ikzelf ben.

De afspraken die gemaakt zijn:
Maandag om 3 uur checken op ontsluiting. Zo niet een ballonnetje plaatsen.
Dinsdag om 7 uur inleiden als het maandag niet gelukt is.

Ik ben in tweestrijd. Aan één kant ongelooflijk blij. Er is een eind. Ik mag stoppen. Mijn heupen gaan rust krijgen, ik kan weer slapen (mits de kids slapen, heus ik weet het). Beter nog: ik kan me fatsoenlijk bewegen en eens een keer stofzuigen als ik dat wil. Eigenlijk heb ik er zin in.
Aan de andere kant vind ik het doodeng. Ik heb volgende week gewoon 2 kinderen, geen bijzettafel meer (ik ga die buik nog missen) en alles is anders.
Voor de bevalling zelf ben ik niet eens super zenuwachtig. Het moet toch en ze moeten er toch uit. Iedereen doet het, dus ik zal het ook prima overleven.

Ik ben benieuwd wat jullie van onze namen vinden en tegen de tijd dat jullie dit lezen zullen er wel reacties zijn.
Ik ga nog een post doen over waarom deze namen en hoe we erop zijn gekomen.
Voor nu sluit ik dit af. Het is goed zo…

De laatste post van Fred & George. Vanaf nu ben ik echt de mama van de tweeling. Ik typ geen namen, omdat ik bang ben dat er iets fout gaat en jullie toch eerder hier lezen hoe ze heten, dan dat ze er daadwerkelijk zijn. Bijgelovige trien dat ik er ben.

 

2 Responses

  • Oooh ik ben zo benieuwd. Hoe is het gegaan? Hoe gaat het met jou? Hoe zijn de kleintjes en het belangrijkste, hoe heten ze? Oh had ik nou nog maar FB haha. Sterkte alvast met het vinden van een ritme 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.