Een wereldkaart aan de muur

Een wereldkaart op glas van wereldkaarten.nl

 

Disclaimer: deze post is tot stand gebracht na een samenwerking tussen mij en wereldkaarten.nl. Dit wil niet zeggen dat het mijn mening heeft beïnvloed.

Pakket

Op de dag dat ik de wereldkaart bestelde, stond er dat hij binnen vijf werkdagen werd geleverd. Hij was er binnen drie. Supersnel dus. Dit vind ik zeker een pluspunt, aangezien het afdrukken op glas soms erg lang kan duren. De kaart zit heel goed verpakt. In een doos op maat, waardoor hij niet schuift (ik ben allergisch voor schuiven. Vooral met boeken.) en op elke hoek van de kaart zit een piepschuim hoekbeschermer. Ook is de plaat zelf in zachte folie gewikkeld, waardoor de print mooi blijft. Als je hem uit hebt gepakt, zit er nog steeds een beschermlaag plakfolie op (denk aan je telefoon). Heel fijn voor als je hem op gaat hangen. Vergeet alleen niet om het ophangsysteem mee te bestellen!

De kaart zelf

Ik vind de kaart die we hebben uitgezocht uiteindelijk heel mooi. Marc wilde graag een “ouderwetse” kaart, terwijl ikzelf meer van de moderne prints ben. Aangezien wereldkaarten.nl van beide meerdere opties heeft, was de keuze lastig. Uiteindelijk heb ik me door Marc over laten halen en zijn we voor een meer ouderwetse versie gegaan.
Toen ik hem uitpakte, werd ik daar toch wel heel blij van. De kaart is heel gedetailleerd. Zo zie je als je goed kijkt dat de kaart nog is van de tijd dat Zeeland er nog niet was. Er is dus een klein hapje uit Nederland. Op Australië staat ook nog New Holland. Stiekem vind ik het heel tof dat dit op deze kaart te vinden is.

De kaart is heel duidelijk en gedetailleerd waardoor alle accenten heel mooi uitkomen. Daardoor is het echt iets moois aan je muur. Je kunt ook gaan voor hout (ook heel mooi), aluminium of canvas. Wij hebben voor glas gekozen omdat we dit al eerder hebben laten doen met onze eigen foto’s en het staat gewoon heel mooi in een modern interieur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je nou ook zo’n wereldkaart kopen? Neus dan eens rond op hun site. Goede service en mooie kwaliteit. Ik ben echt heel blij met onze wereldkaart.

Wil je liever een eigen foto in glas, dan kun je ook eens op de andere site van hen kijken. Ook heel goede kwaliteit en een heel mooi kunstwerk voor aan de muur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.