De week van de Brouwers

De week van de BrouwersMaandag 25 juni

Mama kwam om half 3 oppassen. Ervoor had ik een poging gedaan tot schrijven, die jammerlijk mislukt was omdat mama dus te vroeg aan de deur stond.
Na instructies ging ik iets over half 3 de deur uit naar mijn sollicitatiegesprek.

Om kwart voor 4 was ik weer thuis, nadat ik ook even snel boodschappen had gehaald. Lennox & Mycah hadden net de fles gehad en ik heb geholpen met boeren. Toen Marc thuiskwam heeft mama Lennox aan hem gegeven en ging weer naar huis.
Een kwartier later werd ik gebeld met de mededeling dat ik een baan had voor een jaar. (zie mijn post van aankomende donderdag.)

Nadat we snel zelf hebben gegeten, zijn we op weg gegaan naar de New Born Shoot. Dit was een complete ramp. Waar de kinderen normaal als een blok slapen na de fles van 7 uur, weigerde ze dat nu pertinent.
Binnenkort krijg ik de foto’s, dus ik ben heel benieuwd of er iets tussen zit. Ik zal hier nog een post van maken.

Dinsdag 26 juni

Een vrij rustige dag waar ik voor de tweeling heb gezorgd. Lekker op mijn gemakje ’s ochtends in bed gebleven met ze. Daarna de late ochtendfles daar gegeven en met Lars uit.

Verder niet veel interessants gebeurd deze dag.

Woensdag 27 juni

Overdag weinig spannends. Zelfde ritueel als de ochtend ervoor.
Na het eten kwam een vriendinnetje op kraamvisite. Zij is zelf ook zwanger. Mycah en Lennox kregen een Nijntje boek in het Brabants. Erg leuk!
Mycah heeft de hele tijd bij haar in haar armen geslapen terwijl Lennox bij mij lag. Heerlijk avondje.

Donderdag 28 juni

Niets op de agenda dus lekker thuis geweest. Heerlijk met de kids gewandeld naar het dorp want Marc moest nog vleeswaren hebben voor op zijn brood vrijdag. Even langs de kruidvat gecrosst om een pak luiers te ruilen want maatje 0 = maatje doorlek inmiddels.
’s Avonds lekker van 8 tot 11 geslapen voor de avondfles.

Vrijdag 29 juni

Helaas geen ochtendritueel want de vader van Marc stond om half 9 op de stoep. Dus de fles van 8 uur beneden gedaan. Vandaag zouden ze de populier in onze achtertuin om komen zagen. Helaas stond de man in de file en was uiteindelijk om half 10 bij ons in plaats van 9 uur.
Ik heb met pijn in mijn hart gekeken hoe het zagen in zijn werk ging. Ik ben echt een sentimentele muts.  Ondertussen ben ik even met de auto heen en weer gecrosst naar het dorp, want ik moest nog even geld halen voor de man, plus wat boodschapjes gehaald. Kinderen meegenomen in de maxi-cosi.
De boom is nog niet om, want om half 2 moest die man zijn kinderen van school halen. Hij komt volgende week terug om het karwei af te maken.

’s Middags ben ik met de kinderen naar de friettent gewandeld en heb een ijsje gehaald om vervolgens door te lopen naar mijn ouders want papa is jarig. Daar hebben we de middagfles gedaan en hebben ze nog even bij oma (die van mij) gezeten en opa (die van mij) heeft ze nog even gekieteld.

’s Avonds niet veel meer gedaan.

Zaterdag 30 juni

Vandaag kwamen vrienden met hun kinderen op kraamvisite. Het was erg gezellig. Ieder een t-shirt en een zelfgehaakte deken gehad. En nog een pak met xl hydrofiele luiers. Altijd handig. De dekentjes zijn super schattig. Daarna met zijn allen naar de andere friettent, waar ik nog snel wat gegeten heb. De wandeling was echter wat verder dan ik dacht en ik was daarna best moe.

Helaas want ik moest Lars ophalen bij mama en papa. Ondertussen deed Marc de fles. Na een snelle douche de kinderen weer in de wagen en op weg terug naar mijn ouders. Vanavond viert papa zijn verjaardag. De kids gaan daar het bedje in, maar Lennox heeft weinig zin om te slapen. Om kwart over 10 heb ik haar wat extra melk gegeven, want ze had de hele dag al slecht gedronken. Dit hielp, want erna viel ze eindelijk in slaap.
Na de late fles van 23.00 uur zijn we naar huis en naar bed gegaan.

Zondag 1 juli

Vandaag doen we lekker weinig. Marc heeft me uit laten slapen na de ochtendfles en deed de fles van 10 uur alleen. Superfijn, want nu heb ik toch wat meer slaap gekregen. Heerlijk, want dat had ik inmiddels echt nodig.

Verder hebben we weinig gedaan, behalve Mycah stil houden want die had last van zijn buikje.

 

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.