De week van de Brouwers

Maandag 23 juli

Lekker thuis geweest met de kids. Een aantal afleveringen van The Originals tussendoor gekeken en wat gelezen in Groupie. Een wasje gedraaid en opgehangen en wat huishoudelijke klusjes. Het was ook wel heerlijk warm.

Dinsdag 24 juli

Overdag weinig gedaan. Een wasje gedraaid en opgehangen en op Netflix The Originals gekeken. Het was opnieuw erg warm en niet echt weer om buiten te zitten.

’s Avonds kregen we het zwembad binnen dat we hadden besteld en we zijn meteen begonnen met vullen. Toen er een laagje van 10 cm in stond, zijn Marc en ik er al in gaan zitten.

Woensdag 25 juli

Rustig dagje gehad. Wat genetflixt, wat huishoudelijke dingetjes gedaan. De kinderen waren erg veel wakker vandaag, dus ik had niet heel veel extra tijd. Het Netflixen dus ook onder de flessen gedaan. Na het eten met Marc nog even in het zwembad gelegen.

Om half 9 kwam Rambo: First Blood, en die heb ik gekeken.

Donderdag 26 juli

Vandaag kwam Marc om half 1 al thuis. Het was veel te warm om te werken op de bouw. Ik stond net Mycah te verschonen in mijn bikini omdat ik in het zwembad wilde gaan als de kids sliepen. Ik had zelfs de babyfoon al neergezet op een tafeltje onder de parasol.

Nadat ze sliepen hebben wij dus heerlijk gezwommen.
Na de fles van 3 uur hebben we het weer herhaalt. Het was heerlijk. Ik heb zelfs nog wat op mijn telefoon geschreven in het zwembad. Heerlijk dagje.

’s Avonds heb ik nog een aflevering Criminal Minds gekeken.

Vrijdag 27 juli

Mijn schoonmoeder kwam dit weekend logeren. ’s Ochtends ben ik dus met de kids in de auto gestapt om haar op te halen. Eenmaal daar hebben we even de fles gedaan en toen weer terug.
Op de terugweg even gestopt bij Starbucks en een heerlijke frappuccino gehaald. Het was super druk langs de snelweg. Er stond dan ook een behoorlijke rij.

Eigenlijk moest ik met Lennox nog een keer langs de osteopaat, maar door de warmte had ze slecht geslapen en gedronken. Ze had dus super honger toen we thuiskwamen en was een beetje uit haar doen. Dus heb ik dat maar afgezegd.

Daarna heb ik nog heerlijk in het zwembad gelegen, want het was ongeveer 40 graden in onze tuin. Super heet dus.
Om half 10 heb ik nog een aflevering van Criminal Minds gekeken.

Tijdens de fles van kwart voor 12 werd Lennox ineens heel koud en blauw rond haar oogjes. Ze viel als een blok in slaap. De fles dus maar weggezet en naar bed gebracht. We zouden het ’s nachts wel zien. Als ze wakker zou worden zou ze dan nog wel wat krijgen. Maar…

Zaterdag 28 juli

Mycah was om half 7 wakker en Lennox heb ik om 7 uur wakker moeten maken. Ze was qua kleur en temperatuur goed bijgetrokken, maar eten ging nog niet van harte.

Vandaag vierde Melanie haar verjaardag. Na de fles van 11 uur ging ik op weg naar Almere. Flink stukje rijden dus, maar heerlijk met een playlist van Spotify en flink zingen, ging het snel.
Ze vond haar cadeautjes leuk en het was gezellig.
Vlak voordat ik ging, haalde haar man haar verrassing op. Dit moest ik natuurlijk zien. Dit was een supercoole taart met haar boekcover erop.
Daarna teruggereden en ’s avonds hebben we weinig meer gedaan.

Mijn schoonmoeder had overdag voor de kids gezorgd, de was opgevouwen en gestofzuigd. Ook wel weer lekker.

Zondag 29 juli

Luie dag vandaag. Beetje uitgeslapen tot 9 uur. Daarna Lars uitgelaten en de flessen. Toen ging Marc mijn schoonmoeder naar huis brengen en heb ik de was opgeruimd. Verder heb ik een beetje geblogd en geschreven. Een relax dagje dus. Nou ja, eigenlijk een rustig weekje.

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.