De week van de Brouwers

Maandag 16 juli

Maandag kreeg ik ’s middags kraamvisite van 2 vriendinnen. Ik ben hen met de wandelwagen op gaan halen bij het busstation. Het was heerlijk wandelweer. Op de terugweg hebben we kort even gepauzeerd op een terrasje en na een drankje zijn we verder naar huis gewandeld. Daar hebben we de kids een fles gegeven en kwamen mama en papa ook nog even kort langs.
De kids hebben leuke olifantjes en rammelaars gekregen en ik heb een bon voor de Prenatal gehad.

Dinsdag 17 juli

Vandaag waren de kids precies 6 weken oud en moest ik langs de gyneacoloog voor de laatste check. Ik dacht van tevoren dat hij alles zou moeten inspecteren daar beneden. Dit bleek echter niet zo te zijn. Het was alleen maar kort doorgeven hoeveel de kids wogen, hoe ik me voelde en of ik zelf dacht dat alles al genezen was. Daarna konden we weer naar huis.

Op de terugweg had ik nog even een beker aardbeien met slagroom gescoord bij de aardbeien drive-in.

Woensdag 18 juli

Rustig dagje vandaag waarbij ik lekker thuis was met de kinderen. ’s Ochtends is mama nog even op visite geweest en dat was het wel zo’n beetje. Ik ben verder gegaan met The Originals op Netflix, waar ik twee jaar geleden was gestopt. in Ik heb nog wat gelezen in Kijk niet achterom van Miranda Hillers en was ook begonnen in Tempt the Playboy van Natascha Madison.

Donderdag 19 juli

Hetzelfde als gisteren. Een zorgdagje. Zorgen dat de kids op tijd de fles hebben gehad en een schone luier. Verder heb ik nog een aantal afleveringen van The Originals gekeken. Verder heb ik nog wat gelezen in Kijk niet achterom en heb ik Tempt the Playboy aan de kant gelegd voor Groupie van C.M. Stunich. Daar had ik goede verhalen over gehoord en in het andere boek kwam ik veel terugkoppeling naar een eerder boek tegen, waar ik even geen zin in had.

Vrijdag 20 juli

Vandaag hadden we een afspraak bij de osteopaat. Mycah is weer even nagelopen. Zijn schoudertjes weer even losgemaakt en wat met z’n darmpjes gedaan. Dit is de laatste afspraak voor hem, want verder is het afwachten tot zijn organen helemaal op z’n plek zitten. Zelf heb ik al gemerkt dat de darmkrampjes minder zijn. Hij krijst minder hard en lang, dus dat is fijn.

Voor Lennox was het de eerste keer. Haar lijfje was in principe oké, maar haar nekje bleek vast te zitten. Dat is even losgemaakt. Ook bleken de botten in haar hoofd over elkaar geschoven te zitten, dus die heeft ze van elkaar gehaald. Verder heeft ze het bot waarin ze een deuk heeft (waar Mycah in mijn buik op geleund heeft) zachter gemaakt in de hoop dat het sneller wegtrekt. Volgende week gaan we nog even langs om te kijken of we de behandeling nog een keertje moeten herhalen.

Eenmaal thuis hebben we even de flessen gedaan. Marc kwam terug van zijn werk. Die ging na een douche weer weg, want er was een barbecueën op zijn werk in verband met de bouwvak.
Ik ben nog even met de kinderen naar het dorp gewandeld. De voeding was op, ik moest nog 2 pakketjes afgeven bij de DHL en even wat te eten voor mezelf halen.
’s Avonds heb ik lekker The Originals gekeken op de bank.

Zaterdag 21 juli

Zaterdagochtend was ik doodmoe. De kinderen hadden ’s nachts lopen spoken. Marc is even bijgesprongen. Daarna is hij naar zijn moeder gereden om spullen op te halen en even langs de Bouwmaat gecrosst.
Ondertussen kreeg ik visite van mijn vaders tante en nichtje. Ze kwamen even een uurtje naar de kids kijken.

Toen Marc thuis was hebben we samen naar The Originals gekeken (niet dat hij het leuk vond) en eten besteld. Daarna heb ik nog verder gekeken.

Zondag 22 juli

Vandaag rustig opgestart. Marc had Lars even uitgelaten en is toen bij een vriend nog wat gaan werken. ’s Middags kwam zijn broertje met de kids. Toen zijn we met z’n allen even lekker naar Hemelrijk gegaan om te zwemmen. Natuurlijk kunnen onze kids nog niet zwemmen, maar het was wel even lekker om daar te zitten en wij konden dan even om de beurt het water in. Heerlijk.

Daarna met z’n allen nog even frietjes gegeten en toen gingen ze weer naar huis.

 

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

4 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.