De week van de Brouwers

Vorige week hebben we weinig gedaan, dus die heb ik even overgeslagen. Nu dus een verslagje van afgelopen week.

Maandag 21 januari

Vandaag kwam in de ochtend een vriendinnetje langs. Ze is hoogzwanger van nummer 2 en nummer 1 had ze bij. We hebben gezellig een uurtje gekletst. Mycah heeft lekker op het kleed gespeeld, terwijl Lennox toch liever bij mama was. Die vond het nog een beetje eng. Ervoor had ik al gestofzuigd, de vaat gedaan en de was opgehangen, dus toen de kinderen op bed lagen kon ik even wat voor mezelf doen.

Nadat ze wakker waren en wat hadden gegeten zijn we naar een vriendin gelopen om daar haar kleertjes terug te geven. Zij is ook in verwachting van nummer 2. Mycah en Lennox hadden het niet helemaal naar hun zin en nadat het etenstijd was en Lennox helemaal klaar na twee keer wat in haar gezicht te hebben gekregen, ben ik naar huis gegaan.

Thuis hebben ze gegeten en naar bed gebracht.

Dinsdag 22 januari

Vandaag heb ik gewerkt. Na school heb ik nog wat toetsen verwerkt. Daarna de kids opgehaald en de avondriedel gedaan. Verder heb ik vandaag mijn kort verhaal opgestuurd naar de uitgever die een bundel wil gaan uitgeven. Ik ben benieuwd hoe het afloopt.

We glijden gezellig door de sneeuw naar huis.

Mycah

Woensdag 23 januari

Vandaag weer gewerkt. De laatste 10 minuten spelen we nog even lekker in de sneeuw. Ik ga om half 3 weg om mijn portemonee op te halen. Ook ga ik even langs de Hema om een doosje voor een brievenbuspakketje te kopen. Daarna lig ik lekker anderhalf uur in de stoel bij de schoonheidsspecialiste. Zij heeft ook een tweeling en we praten dan ook gezellig over de kinderen.

Nadat ik de kids heb opgehaald doen we weer het avondritueel en daarna ga ik lekker schrijven.

Donderdag 24 januari

Vandaag ga ik naar groep 7. Veel van deze kinderen heb ik al in de klas gehad en dus ken ik er al een aantal. Dit scheelt een hoop.
Na school heb ik een vergadering en daarna bespreek ik nog wat toetsresultaten met mijn duocollega.
Daarna haal ik de kids op en volgen we het avondritueel. Vanavond doe ik verder lekker niets, behalve wat lezen. Marc was de hele dag thuis ivm het weer, dus die had lekker opgeruimd.

Vrijdag 25 januari

Vandaag is Marc ook thuis en dus hoef ik de kids niet weg te brengen. Hij vertrekt om half 12 om zijn moeder te halen. Ik ga dan op weg naar Eindhoven. Ik heb namelijk een afspraak bij de KVK en daarna ga ik bij Van Piere schrijven. ’s Avonds is de leesclub van Shadow of the Fox. We zijn zo vroeg klaar dat ik een bus eerder haal en ik lekker om kwart voor 10 al thuis ben. Ook wel eens fijn.

Op het kinderdagverblijf

Zaterdag 26 januari

Vandaag gaat Marc naar zijn broertje om wat gereedschap op te halen. Ik heb om 10 uur afgesproken bij de indoor speeltuin met het groepje van de zwangerschap. We kletsen weer een uurtje bij om daarna de kids met een fles naar bed te doen. Na het slaapje spelen ze lekker en na een tussendoortje nog even slapen, want ze waren toch nog wel moe. Daarna is Marc ook weer thuis en we doen samen de kinderen in bad. ’s Avonds schrijf ik nog wat.

Zondag 27 januari

Typisch zondag vandaag. Ik doe weinig behalve alles aanpassen voor mijn nieuwe zakelijke rekening zodat alle betaling van mijn boeken voortaan daarheen gaan. Verder kijk ik hoofdstukken na als editor voor 2 mensen en schrijf ik zelf nog wat. Dat was het wel zo’n beetje.

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.