De week van de Brouwers

De week van Kerst en wij deden dit!

Maandag 31 december

Vandaag is het oudjaar. We vertrekken om 11 uur al naar vrienden zodat ze daar op de normale tijd boterham en naar bed kunnen. Helaas gaat dat niet helemaal op, aangezien Marc de boterham niet helemaal goed gaf toen ik even mee naar het dorp was met de vriend en zijn dochtertje. Toen ik terugkwam heb ik de boterham dus maar afgemaakt en lagen ze uiteindelijk om kwart over twee in hun tentje te slapen.
Rond half 4 was Mycah er weer en die heeft heerlijk gespeeld met oma. Om half 5 heb ik Lennox er ook uitgehaald en heb ik ze groente gegeven. Daarna hebben ze nog even gespeeld en Mycah kort geslapen.
Om 7 uur de fles erin en om 8 uur lagen ze beide in bed.
Marc was druk buiten bezig met vuurwerk en een warm vuurtje, terwijl ik samen met mijn schoonmoeder naar Guido’s oudejaarsconference keek. Ik vond hem erg goed.
Daarna keken we naar Aerosmith.
Om half 12 kwam Mycah en ik besloot hem wakker te houden omdat hij anders waarschijnlijk wakker geknald zou worden. Hij keek met grote ogen door het raam naar het vuurwerk. Om kwart over 12 schrok Lennox ook wakker en zij heeft ook nog even meegekeken.

Dinsdag 1 januari

Om 1 uur lagen ze beide weer in de tent, maar om half 2 was Mycah weer bij ons. Hij huilde en huilde maar, zonder oorzaak.
Eindelijk had ik hem om half 3 in slaap op de bank, waarna hij om 3 uur weer wakkerschrok en opnieuw huilde. Om 4 uur hebben we het opgegeven en de hoognodige spullen en Lennox gepakt om naar huis te rijden. Een uur verderop.

Om kwart over 5 waren we thuis. Ik heb ze allebei een fles gegeven en met zijn drieën hebben we 2 uurtjes in ons bed geslapen. Marc is weer teruggereden want die moest helpen het vuurwerk op te ruimen.
Lennox was iets later wakker door de nachtelijke avontuurtjes maar om half 9 vond ze het prima. Om half 10 was ook Mycah er en heb ik ze fruit gegeven. Ik was ondertussen nog steeds doodmoe.

Om 12 uur kwam Marc thuis, die vervolgens nog op de bank heeft geslapen. Toen de kinderen er om 1 uur inlagen heb ik hetzelfde gedaan.
’s Avonds lag ik om negen uur in mijn bed. Ik was kapot.

Woensdag 2 januari

Vandaag doen we het rustig aan. Ik wil nog een beetje bijkomen van gisteren. We zorgen dat het huis er een beetje christelijk uitziet en verder gaan we rustig ons gangetje. De kinderen spelen lekker en wij hangen wat op de bank.

Donderdag 3 januari

Vandaag komt mijn schoonbroer langs met de kinderen. Ik heb eerst een was gedraaid en de vaatwasser in en uit geruimd. Daarna spelen de kinderen ieder hun eigen ding, terwijl Marc met mijn schoonbroer buiten bekijkt hoe ze de schuur morgen gaan slopen.
’s Avonds schrijf ik nog wat.

Vrijdag 4 januari

Vandaag gaat Marc met mijn schoonbroer de garage slopen. Ze halen een grote elektrische zaag om door het betonnen dak te zagen, want de garage van de buurman moet blijven staan. Ik zit binnen met de kinderen die allemaal zelf aan het spelen zijn. Ondertussen werk ik aan mijn nieuwe website en help ik Melanie met de hare.

Om drie uur gaat mijn schoonbroer naar huis om zijn bus op te halen bij de garage, terwijl onze garage aan gort op de grond ligt.
’s avonds schrijf ik nog wat en ’s nachts begint Mycah op onverklaarbare wijze te huilen. Ik leg hem bij ons in bed en dan is hij stil en slaapt. Als ik hem na een half uur terug probeer te leggen, begint hij weer en ik besluit het op te geven. Ik slaap liever met hem in bed, dan niet zonder hem in bed.

Lennox en ik.

Zaterdag 5 januari

Vandaag komt mijn schoonvader en samen met hem brandt Marc het dak van de buurman weer dicht. Het is namelijk wel belangrijk dat hij geen lekkage krijgt nu ons deel weg is. Ik werk verder aan mijn website. Verder stofzuig ik het huis en draai weer een was.

’s avonds schrijf ik nog wat.

Zondag 6 januari

Vandaag leg ik de laatste hand aan mijn website. Hij is er helemaal klaar voor. Marc doet lekker een dagje niks. De kinderen doen hun ding en we volgen gewoon het schema. Niets spannends. Morgen is het weer een gewone week en is de vakantie voorbij zonder dat iemand het gevoel heeft gehad dat het vakantie was.
That’s life…

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.