De week van de Brouwers

Laatste week voor de Kerstvakantie en ik deed dit!

Maandag 17 december

Rustig dagje met weinig speciaals. Mycah eet braaf zijn penicilline op. Verder eten ze voor de eerste keer echt een boterham. De vorige keer was maar twee hapjes. Lennox laat zien dat ze de achteruitschuifversnelling heeft gevonden. En verder gaat alles zijn gangetje. De was, de droog, de stofzuiger en de dieren.

’s Avonds schrijf ik nog wat aan een New Adult verhaal voor een sportproject.

Dinsdag 18 december

Vandaag moest ik gaan werken. Niets speciaals, behalve mijn laatste keer gymles door de gymleraar. Na de vakantie geen gym meer op dinsdag want ik heb mijn gymdiploma niet. We knutselen de laatste dingetjes voor het kerstdiner en dat was weer de dag. Nog wat naschoolse dingen waar ik totaal geen zin in heb, maar we doen ze toch.

’s Avonds schrijf ik nog wat.

Lekker brood eten

Woensdag 19 december

Kinderen waren druk vandaag. Gelukkig was het maar een halve dag en de laatste voor mij voor de vakantie. Ook was het leesboek uit en ik besloot dat we na de vakantie met het nieuwe boek beginnen. Dus hebben we lekker voor het kerstdiner kunnen kleuren. Dat was wel even lekker met al die lontjes die erg kort waren vandaag.

’s Avonds nog even wat geschreven.

Donderdag 20 december

Vandaag werk ik in twee klassen van collega’s. Beide klassen zijn ook toe aan vakantie. Gelukkig gaat de tijd snel en al gauw zijn we het kerstdiner aan het voorbereiden.

Om kwart voor vijf komen de kinderen van mijn eigen klas weer terug op school met hapjes en smullen we een uurlang van alles wat zij hebben gemaakt. Het is heel gezellig met de lampjes en de kinderen.

Daarna heb ik nog een kerstborrel en om acht uur zit ik lekker in mijn bad te weken met een boekje.

Vrijdag 21 december

Vandaag komt eerst even een vriendinnetje langs. Zij heeft een stukje vinyl nodig voor een peetoom cadeautje. Daarna race ik met de kinderen langs mijn werk om de kindjes nog even fijne vakantie te wensen. ’s Middags doe ik nog even een was en wat opruim dingen. Dan moet ik nog langs de huisarts met Mycah voor een check-up. Alles is gelukkig goed, alleen nog een beetje neusverkouden, maar dat is prima.

’s Avonds nog even wat geschreven.

Zo had ik hem niet neergelegd hoor.

Zaterdag 22 december

Vandaag ga ik met mama en de kinderen even langs de Makro. Daar koop ik 2 leuke vazen. Daarna breng ik de kinderen naar bed. Marc is alvast wat spullen voor oud en nieuw wegbrengen en stempels voor het slopen van de garage ophalen. Hij belt om 4 uur op of wij komen eten in Nieuwkoop. Ik ga niet, omdat de kinderen moeten eten en ik dan pas om 5 uur in de auto kan zitten. Dit vind ik veel te laat, want dan zijn we pas om 6 uur daar. En dus blijf ik met de kids thuis en blijft Marc daar eten. Om half 7 liggen de kids in bed en om 7 uur komt Marc binnen. Dan ga ik even lekker Grieks voor mezelf halen, waarna ik nog even ga puzzelen met mijn Romancopoly challenge van 2019.

Zondag 23 december

Vandaag haalt Marc de kids uit bed en kan ik lekker blijven liggen tot 9 uur. Vandaag is Mycah op onverklaarbare wijze heel erg moe. Hij slaapt veel, terwijl Lennox lekker vrolijk is. We ruimen de uitbouw helemaal op en pakken alvast dingen in om naar zijn vader te brengen, aangezien het huis leeg moet met de verbouwing deze zomer. Het kan maar alvast uit de weg zijn.

’s Avonds schrijf ik deze blog en nog een stukje aan mijn verhaal.

Dat was onze drukke week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.