De week van de Brouwers

Afgelopen week deed ik dit!

Maandag 19 november

De kinderen waren vrij onrustig vandaag en ik had mijn handen er vol aan. Ergens tussendoor heb ik het toch nog voor elkaar gekregen om een was te draaien en de vaatwasser in en uit te ruimen.

’s Avonds nog wat geschreven voor NaNoWriMo

Dinsdag 20 november

Lennox werd vandaag wakker met 39 graden koorts. Ik heb haar een zetpil gegeven en toch naar het kdv gebracht. Daar wel duidelijk aangegeven dat mocht het niet gaan, ze mij meteen moesten bellen en ik iets zou regelen. Tegen de kinderen van mijn klas ook gezegd dat ik gebeld kon worden. Om 1 uur werd ik gebeld. Het ging nog wel prima, maar de koorts was na de daling van de ochtend, nu langzaam weer aan het steigen.

Na school ben ik dus zo snel ik kon naar het kinderdagverblijf gegaan om de kinderen op te halen. Ondertussen heb ik Marc gebeld, die zijn moeder heeft gebeld. Ik wilde namelijk niet dat Lennox nog naar het kinderdagverblijf zou gaan deze week en aangezien ik en hij wel moesten werken, moest er een oplossing komen.

Gelukkig was het voor zijn moeder geen probleem en Marc heeft haar uit zijn werk meteen opgehaald. Na de fles van 19.00 was haar koorts opgelopen tot 40 graden en heb ik voor de zekerheid naar de HAP gebeld. We mochten niet komen, want er was verder geen noodzaak. Dat vermoeden had ik ook niet, maar het is toch even een check. Al vind ik het een tikkeltje vreemd, aangezien Lennox 5 en een halve maand oud is en sinds vorige week een puffer heeft.

Woensdag 21 november

Vandaag bleven de kinderen bij mijn schoonmoeder thuis. Mycah was ook niet helemaal in zijn hum en Lennox had nog steeds 40 graden koorts. Ik ging gestaag door met de paracetamols. Mijn moeder zou de fles van 11 uur komen ondersteunen en ik zou zorgen dat ik voor de fles van 15 uur weer thuis zou zijn.

Op het werk nogmaals naar de huisarts gebeld of ik langs mocht komen, ook in verband met de puffer die was voorgeschreven. Ook de huisarts zag geen noodzaak en we mochten niet langs komen. Na de lunch heb ik de klas opgeruimd en daarna ben ik naar huis gegaan. Daar had Lennox nog steeds koorts en sliep tussen de flessen door alleen maar. Mijn meisje was een klein wit vodje.

’s Avonds heb ik nog wat geschreven, want de kinderen sliepen heerlijk. Waarschijnlijk doordat ze niet lekker waren.

 

Donderdag 22 November

Vandaag draai ik de klas van een collega die aan haar werkgroep moest werken. Daarna ben ik naar huis gegaan. Het ging vandaag een stuk beter met Lennox en ze begon weer iets langer wakker te zijn. De koorts begon te dalen naar 38 graden en mijn meisje begon langzaam terug te komen. Ondertussen liep bij Marc de koorts op. Die ging ’s avonds vroeg naar bed en meldde zichzelf ziek op zijn werk.

Die avond heb ik met mijn schoonmoeder gekletst.

Vrijdag 23 november

Vandaag rustig aan gedaan met mijn schoonmoeder. Marc heeft voornamelijk geslapen. De kinderen waren weer iets meer zichzelf. Lennox was nog steeds niet fit, maar de koorts was weggezakt, dus dat was een goed teken.

Samen met een schoonmoeder hebben we veel gewassen en het huis opgeruimd, zodat het weer een stuk frisser was na al die griep.

 

Zaterdag 24 November

Vandaag ga ik naar Dutch Comic Con, waar ik later een losse post over zal maken. Marc voelde zich gelukkig wat beter en met hulp van zijn moeder zou hij op de kinderen letten. Toen ik thuiskwam was mijn schoonbroer er ook met de kinderen, die niet veel later naar huis zou gaan.

Zondag 25 november

Vandaag heb ik een boekevent, waardoor deze post wat later is. Het event is in Hardenberg en ik moet 2 uur rijden. Een losse post verschijnt hier later over. Ik ben pas om 10 uur thuis en duik vrij snel mijn bed in. Morgen is de laatste dag dat mijn schoonmoeder er is, dus nog even van de extra hulp genieten.

Dat was onze drukke week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.