De week van de Brouwers

Afgelopen week deed ik dit!

Maandag 29 Oktober

Lekker rustig opgestart. Beneden opgeruimd terwijl de kids aan het spelen waren. Daarna hebben ze nog een fruithapje gehad voor het slapen gaan. Tijdens het slapen heb ik nog de was kunnen doen en snel de vaatwasser uitgeruimd. Na de fles van elf uur heb ik de kinderen bij mama en papa afgezet en daar naar bed gebracht. Ze waren doodmoe. Vervolgens ben ik naar mijn studiemiddag op school gegaan.

Het eerste uur was erg interessant, daarna hadden we bijna 3 kwartier pauze omdat onze groep eerder klaar was. De laatste 3 uur leken me heel interessant maar helaas heb ik echt niets nieuws geleerd en dus was het zonde van mijn tijd.

’s Avonds nog wat geschreven aan Storm & Structure, want het is bijna Nanowrimo.

Eindelijk in slaap. Rottandjes.

Dinsdag 30 oktober

Het was weer een werkdag. De kinderen gingen lekker naar het kinderdagverblijf. Verder niets speciaals op het werk.

Nadat ik de kinderen thuis op had gehaald, in bad had gedaan en gegeten, heb ik nog lekker gelezen in Kingdom of Ash.

Woensdag 31 oktober

Vandaag was weer een werkdag en Halloween. Niet dat ik met het laatste dit jaar iets heb gedaan. Het huis versieren vind ik in deze zooi een beetje onzin, dus dat komt volgend jaar wel.

Na school heb ik eerst een kort overleg met een collega en dan moet ik naar een bijeenkomst over werkrendement. Ik ken daar gelukkig een aantal collega’s die ik al even niet meer heb gezien. Het is wonderbaarlijk gezellig en interessant, wat ik niet verwacht had. Aan het eind krijgen we nog wat te eten.

Marc heeft ondertussen de kinderen opgehaald en in bed gelegd. Ik ben om half acht thuis en zie alleen Mycah nog even omdat hij om 8 uur last heeft van zijn tandjes en ik het insmeer.

Lennox en mama

 

Donderdag 1 November

Vandaag draai ik de klas van een vrije collega. Na school wil ik vroeg naar huis omdat het al 2 dagen extra is geweest. Om kwart over 4 sta ik dan ook bij het kinderdagverblijf en race met de kids door de regen nog even naar de Jumbo. Ik had ze ook langer op het kdv kunnen laten en eerst naar de super, maar ik wilde ze niet zolang meer missen.

’s Avonds schrijf ik braaf een klein stukje voor mijn Nano en lees dan lekker verder in Kingdom of Ash.

Vrijdag 2 november

Vandaag weer redelijk rustig opgestart en hetzelfde ritueel uitgevoerd als maandag. Wel heb ik extra veel met de kinderen geknuffeld. Het was vandaag mooi weer en dus wandelde ik met de kinderen en Lars naar mijn ouders. Eenmaal weer thuis heb ik mijn spullen gepakt en ben ik vertrokken naar de bus. Om twee uur was ik in Eindhoven, waar ik een vriendinnetje op het station zou meeten. Daarvandaan gingen we naar Van Piere waar we Liz van Pluizenbol hebben gemeet om daar heerlijk een paar uur te schrijven. Het ging zelfs best wel lekker.

Daarna zijn we met een groepje gaan eten bij Happy Italy om vervolgens naar de Leesbeesten leesclub te gaan, die deze keer over Throne of Glass ging. Dat kwam goed uit, aangezien ik nu het laatste deel van de serie lees.

Thuis ben ik lekker in bed gaan liggen om nog een stukje te lezen.

 

Zaterdag 3 November

De kinderen waren vandaag een beetje humeurig. Het duurde even voor ik Lennox in haar middagslaapje had en toen kon ik op zoek naar zwarte leggings. Dat bleek nog een hele uitdaging. Uiteindelijk vond ik ze bij de zevende winkel waar ik kwam. Snel nog naar de Kruidvat voor voeding en toen (na anderhalf uur) snel naar huis.

’s Avonds lekker gekookt, gegeten en de kids naar bed. Toen heb ik lekker geschreven.

Samen met de kat een flesje drinken.

Zondag 4 november

De kinderen hebben lekker geslapen tot 7 uur. We hebben de flessen in bed gedaan en toen ze om 8 uur weer sliepen heb ik nog een uurtje meegeslapen. Marc deed ondertussen beneden een spelletje.

Verder heb ik vandaag weinig gedaan behalve met de kinderen geknuffeld en lekker geschreven aan mijn vierde boek. Het vordert gestaag.

Dat was onze drukke week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.