De week van de Brouwers

Afgelopen week deed ik dit!

Maandag 8 Oktober

Niks speciaals gedaan. Lekker de was en wat losse dingetjes. Verder lekker met de kinderen een dagje thuis. Ze hebben weinig geslapen dus ik was er veel mee bezig, maar dat is niet erg.

Lekker spelen op het speelkleed

Dinsdag 9 oktober

Vandaag moest ik werken. Na school niets speciaals gedaan. Dus eigenlijk een niet noemenswaardige gewone dag.

 

Woensdag 10 oktober

Zelfde verhaal als gisteren. Nu was ik alleen wat eerder thuis. De kinderen dus lekker vroeg opgehaald en nog heerlijk met ze gespeeld. Ook vandaag begonnen met schrijven en de chat van NaNoWriMo geïnstalleerd. Uhoh, dat wordt weer opletten dat ik niet teveel klets.

Ik en Lars

 

Donderdag 11 oktober

Vandaag met de kinderen op school naar de kinderboerderij geweest. Ze kregen daar een les over groeien. We hebben kruiden bekeken, bloemen en zelfs even getest of we in tropisch hardhout konden timmeren.

Na school had ik een vergadering, waarna ik nog even wat dingen na heb gekeken in de klas. Uiteindelijk was ik rond vijven thuis.

 

Vrijdag 12 oktober

Vandaag ben ik met de kinderen naar het dorp gewandeld en hebben we melkpoeder en een rompertje gehaald. Ook kwam ik twee leuke wintermutsen tegen bij de Zeeman, dus die hebben we alvast ingeslagen voor als het eindelijk eens koud wordt. Toen we eenmaal thuiskwam, stond het zweet op mijn rug. Het was ook veel te warm vandaag. Daarna de kinderen overgezet in de maxicosi’s want we gingen met mijn ouders naar de kinderboerderij.

Eenmaal daar was het een groot fiasco. Ondanks dat ze in de wandelwagen hadden geslapen, waren ze toch wel moe. Lennox zetten het op een krijsen bij de eerste de beste geit en kregen we bijna niet meer stil. Gelukkig wist Mycah zich beter te gedragen. Uiteindelijk waren we met een uurtje weer thuis en heb ik ze snel in bed gelegd. Ik heb er ook geen foto’s van, want dat lukte niet.

 

Zaterdag 13 Oktober

Vandaag voornamelijk voor de kinderen gezorgd. Ze wilden niet tegelijk slapen, maar ook niet spelen of bij mij zitten. Het was een erg onhandige dag. ’s Avonds waren ze dan ook bekaf en sliepen snel. Ik heb toen nog lekker kunnen schrijven en mijn verhaal op een rijtje kunnen zetten. Nou ja, de eerste paar hoofdstukken. Toen was het alweer bedtijd.

Girafjes gekregen van een leesclubvriendinnetje en Mycah is er superblij mee

Zondag 14 oktober

Zondag is onze rustdag zoals jullie inmiddels wel weten. Helaas zat ik tussen half 5 en 5 uur beneden, want Mycah bleek honger te hebben. Gelukkig ging hij daarna nog even lekker slapen. Ik heb de was opgehangen en daarna proberen te schrijven. Ook vandaag wilden de kinderen niet echt voort of terug, maar gelukkig lukte het op een paar momenten toch wel. ’s Avonds weer vroeg naar bed, zodat ik deze blog kan schrijven en nog even aan mijn boek kan werken.

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.