De week van de Brouwers

Afgelopen week deed ik dit!

Maandag 1 Oktober

De kinderen waren niet helemaal fit. Daarom heb ik de afspraak bij het consultatiebureau afgezegd. Lennox en Mycah moesten eigenlijk hun 4 maanden prikjes halen, maar met het gesnotter en het spugen leek me dat niet verstandig. We hebben dus met zijn drieën een beetje thuis gebivakkeerd. Dat was nog een hele onderneming met 2 zieke kids.

Mycah vond zijn groentehap heerlijk

Dinsdag 2 oktober

Vandaag moest ik werken. Na school niets speciaals gedaan. Dus eigenlijk een niet noemenswaardige gewone dag.

 

Woensdag 3 oktober

Zelfde verhaal als gisteren. Nu was ik alleen wat eerder thuis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marielle (@duntax) op

 

Donderdag 4 oktober

Vandaag was het dierendag dus Lars en Don extra geknuffeld. Op het werk had ik vandaag twee klassen en na school samen met mijn duocollega nog wat werk verzet. Zij had de volgende dag een uitvaart en moest daardoor eerder weg. Samen hebben we dus gezorgd dat ze dit ook kon zonder teveel werk te laten liggen.

 

Vrijdag 5 oktober

Vandaag was het leesclub dag. ’s Ochtends heb ik eerst even alles klaargemaakt voor de kinderen. Om 10 uur wilden ze de fles al en om half 12 zijn we naar opa en oma (mijn ouders) gewandeld. Daar aangekomen heb ik ze in bed gelegd.
Daarna heb ik thuis nog even Lars uitgelaten om vervolgens op de bus naar Eindhoven te stappen.

Eenmaal in Eindhoven heb ik even op een vriendin gewacht en samen zijn we naar Van Piere gegaan. Daar hebben we in plaats van geschreven – wat het originele plan was – heel veel gekletst tot een andere vriendin aansloot.

Om 5 uur gingen we met nog wat meiden eten bij Happy Italy. We hebben zelfs een toetje op, dat eigenlijk niet paste, maar ze hebben zulke lekkere daar.

Daarna begon de leesclub en hebben we deze keer Het Probleem Met Voor Altijd besproken.

Na de leesclub naar huis en naar bed. Marc had ondertussen de kinderen al opgehaald, gevoed en op bed gelegd.

 

Zaterdag 6 Oktober

Vandaag hadden we niets op de planning staan. Ik heb dus lekker thuis de was gedaan en opruimdingetjes. Ondertussen lekker voor de kinderen gezorgd.

Girafjes gekregen van een leesclubvriendinnetje en Lennox is er superblij mee

Zondag 7 oktober

Zondag is onze rustdag dus vandaag heb ik gestofzuigd. Verder ben ik begonnen aan het ombouwen van de blog, wat aardig gelukt is. Ik moet alleen nog uitzoeken hoe ik mijn featured images weer op de homepage krijg.

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.