De week van de Brouwers

Afgelopen week deed ik dit!

Maandag 17 september

Ze hebben doorgeslapen!!! Tot kwart voor 7 šŸ˜®
Vandaag voor Marc de chiropractor af moeten bellen en toen zelf gegaan. Mama pastte even op de kids, maar dit hoefde niet lang want Marc was al thuis voor ik de deur uit liep.
Weer heerlijk gekraakt, waarschijnlijk moet ik nog 1 of 2 keertjes en dan ben ik weer zo goed als nieuw. Ik raad dit echt iedereen aan. Zoveel fijner als de fysiotherapeut waar ik al 3 jaar af en aan met dezelfde klachten kom en nu ben ik er bijna vanaf.

Lennox

Dinsdag 18 september

Vandaag moest ik weer werken dus de kinderen naar het dagverblijf gebracht. Na school had ik een overleg en Marc liet me weten dat hij over moest werken. Dus heb ik na mijn werk mijn moeder gebeld want vandaag was de laatste les babymassage en aangezien we die van vorige week al gemist hadden, wilde ik er niet nog een missen.

Met mama en de kids naar de laatste les babymassage. De kids deden het supergoed en ik heb nog veel geleerd ook. Vooral de voetreflexmassage vond ik erg interessant. Hopelijk kan ik het nog vaak toepassen.

Woensdag 12 september

Vandaag werken en ’s middags had ik een huisbezoek. Daarna was ik redelijk op tijd klaar. Even wat boodschapjes gehaald en toen de kinderen van het dagverblijf. ’s Avonds niets speciaals gedaan. Wat gelezen.

 

Donderdag 20 september

Vandaag eerst gewerkt. Daarna de hele dag met het ongeluk in Oss rondgelopen. Hoe ik me daarover voelde lees je hier. De rest van de dag was echt een rotdag. Ik was blij om mijn kindjes te zien en heb ze extra geknuffeld.

’s Avonds een beetje gevoelloos op de bank gehangen.

Vrijdag 21 september

De kinderen waren vandaag heel erg aanwezig. Mycah had super buikkrampen rond 12 uur. Hij gilde het hele huis bij elkaar. Super zielig, want je kunt hem eigenlijk niet helpen. Ik probeerde de voetreflex, maar hij trok steeds zijn voetjes weg dus het had niet veel effect.
’s Middags is Marc met zijn vader de nieuwe boot op gaan halen. Onze oude boot hebben we na 3 jaar niet gebruiken omdat het zo’n enorm ding is uiteindelijk weggedaan. Nu hebben we een kleiner speedbootje genomen. Deze kan gewoon bij ons blijven staan (uiteindelijk in de tuin). Hij kan makkelijk achter de auto, waardoor we spontaner kunnen gaan varen met mooi weer. Beetje jammer alleen dat het vier stoelen zijn en that’s it. Niet meer zonnen op de boot, maar nu moeten we ergens aanleggen om te zonnen.

Zaterdag 22 september

’s Ochtends even met mama naar Oss. Ze had nieuwe schoenen nodig. Ik moest even een fles terugbrengen naar Kruidvat aangezien ik de verkeerde had meegenomen. Daarna nog een nieuwe agenda gekocht voor volgend jaar. Ik vind hem echt supermooi. Het is de agenda van Echt Miek. Hij ziet er vanbinnen uit alsof je hem getekend hebt in een BuJo. Ideaal voor mij aangezien ik daar helemaal geen tijd/zin in heb, maar ik vind het wel prachtig. Nu heb ik wel de layout, maar minder moeite en kan ik die tijd stoppen in stickeren van mijn afspraken.
Verder kocht ik ook een jasje voor Mycah in maatje 62 bij de Jola aangezien zijn maatje 50 nu wel erg strak begint te zitten.

’s Middags kwamen Melanie en Patrick op visite. Dat was super gezellig. Nog voor mijn verjaardag. Ik kreeg 2 Funko Pops. Een van DaenerysĀ  (die in de Khaleesi kleren met een baby Drogon) en een van Drogon. Super vet. Marc liet Patrick de boot zien en ze hadden het over sleutelen en vissen, terwijl Mel en ik over boeken en films spraken.

We aten McDonalds en ik vergat mijn McFlurry in de vriezer. De volgende dag was hij behoorlijk aangevroren, maar smaakte uiteindelijk nog prima.

Eerste hap, hierna hoefde ze niet meer te huilen.

Zondag 23 augustus

Zondag is onze rustdag dus vandaag echt niks gedaan. Een beetje bank gehangen.
Tijdens het eten hebben we naar Thor: Ragnarok gekeken, want die staat op Netflix (jjjeeeeeeejjjj). Dat was mijn hele zondag.

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.