De week van de Brouwers

Afgelopen week deed ik dit!

Maandag 10 september

Vandaag kwam de logopediste voor de laatste keer. Mycah drinkt heel gek, dus hebben wij de hulp ingeroepen van een prelogopediste. Zij heeft ons wat tips gegeven over hoe hij minder gaat happen en meer gaat zuigen. Dit heeft deels geholpen, maar we kunnen het niet helemaal verhelpen. We hebben besloten dat dit de laatste keer is, omdat er eigenlijk niets meer gedaan kan worden. Als we later bij vaste voeding merken dat het weer niet loopt mogen we meteen bellen. Daarna heb ik een rustig dagje voor het huishouden gehad, aangezien de kinderen fijn sliepen. Om half drie was de schilder er. Hij zou de voorramen aan de buitenkant schilderen en de voordeur binnen en buiten. Vandaag is hij daaraan begonnen.

  Mycah en Lennox

Dinsdag 11 september

Vandaag moest ik weer werken dus de kinderen naar het dagverblijf gebracht. De schilder ging weer aan het werk en mijn schoonvader was bij mij. ’s Avonds zijn we uiteindelijk niet naar de babymassage gegaan, want ik moest zo haasten dat we het praktisch niet zouden halen en ik vond dat niet fijn voor de kinderen.

Woensdag 12 september

Vandaag werken en ’s middags had ik huisbezoeken. Verder niets speciaals gedaan. ’s Avonds wel aan een sticker voor op de meterkast gewerkt met mijn Silhouette.

 

Mijn meterkastdeur

Donderdag 13 september

Vandaag eerst gewerkt. Daarna moest ik naar de chiropractor. Dit was echt zalig. Eindelijk werd ik gekraakt, iets waar ik bij de fysiotherapeut al jaren op wacht. Ik hoop echt dat het gaat helpen.

’s Avonds weinig gedaan.

Vrijdag 14 september

Vandaag was mijn verjaardag. ’s Ochtends lekker met de kinderen in bed geknuffeld. Daarna op de schilder gewacht die vandaag zijn klus af zou maken.

Toen hij klaar was om half 1, heb ik de kinderen in de auto gezet en ben ik de taart bij Hema op gaan halen. Vervolgens heb ik mama opgehaald. Samen zijn we eindelijk de klossen van het bed (die ik niet eens gebruikt heb) terug gaan brengen, om vervolgens op visite te gaan bij ons opa. Dat is makkelijker voor hem.

’s Avonds hebben Marc en ik nog de muur klaargemaakt om morgen de wcrolhouder en de wcborstel op te hangen en hebben nog 2 schilderijtjes opgehangen in de wc.

Zaterdag 15 september

Vandaag vierden we onze verjaardagen. Om half 11 moest ik bij de schoonheidsspecialiste zijn. Daarna snel de wc gepoetst en nog gedweild. Marc had al gestofzuigd en de wcspullen opgehangen. Daarna ging Marc stoelen halen bij mijn ouders en heb ik nog snel wat boodschapjes gedaan toen hij terug kwam. Ik was nog wat dingetjes vergeten.

Daarna kwam rustig aan iedereen binnenhuppelen en heb ik de hele dag gezorgd dat mensen taart en drinken hadden. Om half 12 ben ik Lars gaan halen. Het was een hele gezellige dag en ik zal binnenkort laten zien wat ik heb gekregen.

Eerste hap, hierna hoefde ze niet meer te huilen.

Zondag 16 augustus

Zondag hebben we rustig aan gedaan. Even alle plastic opgeruimd, verder had ik de avond ervoor al met een vriendinnetje de vaatwasser ingeruimd en ’s avonds aangezet. Ik heb nog een sticker naast de deur gemaakt met onze namen en verder lekker met de kinderen geknuffeld.

Na ons eten hebben de kinderen voor de eerste keer een groentehap op. Dit beviel goed. Vooral Mycah vond het geweldig. Lennox moet nog aan de smaak wennen. Daarna hebben we ze nog een fles gegeven en geruziet met de papfles. Uiteindelijk een gewone fles erin en om half 9 lagen ze echt in bed. Voor de eerste keer zouden we de avondfles overslaan en of ze dat gered hebben, lees je volgende week!

Dat was onze week. Wat heb jij gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.